Gemeente Boxmeer


Dinsdag 26 april - Workshop toeristische bewegwijzering

Onder het motto Heerlijk Boxmeer brengt de gemeente Boxmeer de diverse toeristische attracties en activiteiten onder de aandacht van belangstellenden. Om het toerisme verder te versterken is de gemeente Boxmeer, nadat zij eerder een folder over "Heerlijk Boxmeer" heeft uitgebracht, bezig met het project "toeristische object bewegwijzering". Het project wordt uitgevoerd in samenwerking met HAS Den Bosch Kennis Transfer.

Er moet een adequate toeristische bewegwijzering worden gerealiseerd die de toeristen naar de attracties, gebouwen en bezienswaardigheden leidt en die een voor de gemeente representatieve, uniforme uitstraling heeft.

Workshop
Om een goed eindresultaat te bereiken vinden we het belangrijk om diverse partijen bij het project te betrekken. Vandaar dat we toeristische ondernemers en belanghebbenden uit het werkveld of met een toeristische achtergrond in de gemeente Boxmeer uitnodigen voor de workshop over de bewegwijzering op dinsdag 26 april van 19.30 tot 22.00 uur in restaurant zaal De Witte Brug, St. Anthonisweg 63 in Boxmeer. Tijdens deze bijeenkomst worden er ideeën uitgewisseld en wordt er gebrainstormd over de toeristische bewegwijzering in de gemeente Boxmeer.

Als u denkt dat u een bijdrage kan leveren aan deze workshop, dan kunt u zich aanmelden via email: j.vanuden@boxmeer.nl