Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Agenda voor de gecombineerde raadscommissie Sociaal, Middelen en Fysiek

De gecombineerde raadscommissie Sociaal, Middelen en Fysiek vergadert op dinsdag 26 april 2005 om 19.30 uur in de Raadzaal van het Tuinstadhuis.

Agenda

1. Opening en vaststelling van de agenda

2. Mededelingen

3. Conceptverslag gecombineerd raadscommissies Sociaal en Middelen 21 maart 2005

4. Conceptverslag raadscommissie Fysiek 23 maart 2005
5. Presentatie Ondernemingsloket

6. Raadsvoordracht: Actieve Informatieplicht
7. Raadsvoordracht: Deelname Voorbereidingsgroep Rekenkamer Stadsdelen Amsterdam

8. Raadsvoordracht: Bestuursrekening 2004

9. Raadsvoordracht: Milieuverslag 2004

10. Raadsvoordracht: Participatie Horecavisie
11. Stand van zaken Sloterparkbad

12. Rondvraag

Sluiting

De raadscommissie Sociaal
De raadscommissie Sociaal houdt zich bezig met de onderwerpen: Welzijn, Onderwijs en Sport, Economische Zaken en Werkgelegenheid. De raadscommissie adviseert, neemt geen beslissingen.

De Raadscommissie Middelen
Deze raadscommissie bespreekt voornamelijk onderwerpen op de beleidsterreinen financiën, communicatie, juridische zaken, vergunningverlening en burgerzaken (publieke dienstverlening). De raadscommissie adviseert, neemt geen beslissingen.

De Raadscommissie Fysiek
De raadscommissie Fysiek houdt zich bezig met de onderwerpen: Ruimtelijke Ordening. Milieu, Verkeer & Vervoer, Stadsdeelwerken en Bouwen & Wonen.

Inkijken
De vergadering van de raadscommissie is openbaar. De stukken liggen ter inzage bij de publieksbalie van het Tuinstadhuis, Plein '40-'45, nr. 1 en bij de Stichting Buurtbelangen, J. de Louterstraat nr. 19.

Inspreken
Als u uw mening wilt geven over één van de agendapunten of als u spreektijd wenst over andere onderwerpen die behoren tot het beleidsterrein van de raadscommissie, dan kunt u zich melden tot uiterlijk 24 uur van te voren bij de Griffie, onder vermelding van uw naam en het onderwerp waarover u iets wilt zeggen.

De Griffie is bereikbaar op telefoonnummer 020 - 889 8137 (de heer G. Schmersel) dan wel 020 - 889 8138 (de heer M. van Rooij) en per mail: griffie@geuzenveld.amsterdam.nl.

Contact:
G. Schmersel
M. van Rooij