Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

18-04-2005
Kadercommissie op dinsdag 26 april

Op dinsdag 26 april a.s. om 20.00 uur vindt in het gemeentehuis Eersel een openbare vergadering van de Kadercommissie plaats (het is mogelijk dat de vergadering later begint wegens de extra raadsvergadering die hieraan vooraf gaat).
Tijdens de vergadering worden de volgende punten behandeld:
- Spreekrecht derden

- Vaststelling verslag commissievergadering van 8 maart 2005
- Ingekomen stukken en mededelingen

- Ruimte voor ruimte ontwikkeling van woningbouwkavels op de locatie Rosheuvel Postelseweg en het nemen van een voorbereidingsbesluit op deze locatie

- Vaststelling bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en exploitatie de Mortel

- Medewerking plaatsing tijdelijke huisvesting Rythoviuscollege alsmede beschikbaarstelling krediet (vaststelling begrotingswijziging 2005)

- Voorbereidingsbesluit terrein Kuilenhurk 20 Vessem
- Krediet Alleman II (exploitatieopzet)

- Ontwikkeling ruimte voor ruimte locatie Hoogstraat-Schadewijkstraat
- Vaststelling lokaal Meerjarenontwikkelingsprogramma (MOP) Investeringsbudget Stedelijke Vernieuwing (ISV 2)
- Sluitingstijden horeca

- Nota financieel beleid gemeente Eersel maart 2005
- Aanbesteding huisvuilinzameling

- Rondvraag

Commissievergaderingen
Commissievergaderingen vinden plaats in het gemeentehuis van Eersel, Dijk 15.
De agenda's voor deze vergaderingen liggen ter inzage in de dorpshuizen van Duizel, Knegsel, Steensel, Wintelre en Vessem, in de openbare bibliotheek Eersel, in het sociaal cultureel centrum 'De Muzenval' in Eersel en in de hal van het gemeentehuis. Personen, die geen lid zijn van een commissie, kunnen in een openbare vergadering van de commissie gezamenlijk gedurende dertig minuten het woord voeren over onderwerpen die op de agenda staan. Over deze onderwerpen kan niet meer worden ingesproken tijdens de besluitvormende raadsvergadering. Elke spreker krijgt maximaal 5 minuten het woord.
Personen, die gebruik wensen te maken van het spreekrecht, doen daarvan mededeling aan de griffier uiterlijk de dag voorafgaand aan de vergadering vóór 12.00 uur. U vermeldt daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp waarover u het woord wil voeren. U kunt dit melden bij Anja Busio-Spruit, telefoonnummer (0497) 53 13 23 of via e-mailadres a.busio@eersel.nl