GTI NV

Ontmoet GTI op Industrial Maintenance

Bunnik, 18 april 2005

Op 26, 27 en 28 april wordt in de Ahoy in Rotterdam de vakbeurs Industrial Maintenance georganiseerd. Tijdens deze tweejaarlijkse vakbeurs voor industrieel onderhoud en renovatie zal een aantal GTI-bedrijven zich profileren.

Koudetechniek is door verschillende regelgevingen en richtlijnen aan een intensief onderhoudsprogramma gebonden. GTI Koudetechniek is gecertificeerd om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren waarbij deze regelgeving en richtlijnen van toepassing zijn. GTI Koudetechniek kunt u vinden in hal 1, standnummer 1537.
Leak Repair Specam, een zusterorganisatie van GTI gespecialiseerd in industriële lekdichtingen, kunt u vinden in hal 5, standnummer 520.

Data en openingstijden voor deze beurs zijn:
26 april & 27 april van 10.00 - 18.00 uur
28 april van 10.00 - 22.00 uur

Gedurende de beurs zullen diverse inloopseminars worden georganiseerd. Walter Treffers, Account Manager bij GTI, zal voor Pompnl, een vakblad voor vloeistof en vacuümtechnologie in Nederland, een aantal presentaties verzorgen met als titel: 'Onderhoudsproces in beweging'. Aan de hand van een case bij Corus wordt aandacht besteed aan het verlengen van de standtijd van pompen. Centraal hierbij staat het bieden van een oplossing in relatie tot kosteneffectiviteit.

Data en tijden van deze presentatie zijn:
26 april om 11.30 uur
27 april & 28 april om 13.30 uur

Meer informatie over de beurs Industrial Maintenance 2005 kunt u vinden op www.industrialmaintenance.nl