Gemeente Woerden


20 april 2005

De discussie over waarden en normen: nu zijn de scholieren aan de beurt!

Op dinsdag 26 april organiseert de werkgroep Normen en Waarden van de gemeenteraad een scholierendebat in het Bechstein Center. Twee teams van scholieren, samengesteld uit leerlingen van het Kalsbeek en het Minkema college zullen met elkaar debatteren over de normen en waarden en met name over de betekenis daarvan voor jongeren. Wat vinden Woerdense scholieren van dit actuele thema? Juist in deze tijd is het belangrijk in gesprek te gaan over hoe we met elkaar omgaan.

De avond begint om half acht. De discussie staat onder leiding van André Rouvoet, inwoner van de gemeente Woerden en lid van de Tweede Kamer. Burgemeester Mangelmans zal optreden als jurylid.

Wie wil weten hoe scholieren omgaan met dit onderwerp of wie de scholieren wil aanmoedigen is van harte welkom. Het Bechstein Center is te vinden aan de Jaap Bijzerweg 20 in Woerden.

Voor suggesties of informatie kunt u altijd terecht bij de werkgroep, t.a.v. Cor van Tuijl (cjvan.tuijl@hccnet.nl) of 0348 431127 of bij de raadsgriffie (raadsgriffie@woerden.nl) of 0348 - 428619.