SP Tilburg


Tilburg, 22 april 2005

Hamming en Poppe in debat over slopen en bouwen in Tilburg

Op dinsdagavond 26 april organiseert de SP afdeling Tilburg een openbare discussie-avond over volkshuisvesting. Gastspreker is voormalig SP Tweede-Kamerlid Remi Poppe. Ook huisvestingswethouder Jan Hamming zal op deze avond aanwezig zijn. Beide heren zullen het niet nalaten met elkaar in debat te gaan.

Aan bod komen onder anderen de lopende concrete Tilburgse SP-anti-sloop-acties, de convenantsonderhandelingen van B&W en de wooncorporaties en de nieuwe landelijke wetgeving.

Remi Poppe is SP'er van het allereerste uur. Remi is een van de eerste en beroemdste milieuactivisten van Nederland. Als Tweede Kamerlid voor de SP hield hij zich bezig met Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening, Milieu, Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. Een uniek boek over Remi is "De Poppe Methode", geschreven door Karel Glastra van Loon.

Tijdens de discussie zal het rapport van André Thomnsen aan bod komen dat boordevol ijzersterke argumenten tegen de sloop en liberalisering staat. Het rapport is te downloaden op www.tilburg.sp.nl.

De avond begint om 20.00 uur in het SP pand aan de Piushaven 29 te Tilburg. Toegang is uiteraard gratis.

www.tilburg.sp.nl