ASSET CONTROL

Asset Control 'Data Management Vendor of the Year'

Asset Control uitgeroepen tot 'Data Management Vendor of the Year' door Inside Market Data

NEW YORK, April 27/PRNewswire/ -- Asset Control, een toonaangevende leverancier van gecentraliseerde
oplossingen voor gegevensbeheer ten behoeve van de financiële sector, is verheugd aan te mogen kondigen dat Inside

Market Data het bedrijf heeft uitgeroepen tot 'Data Management Vendor of the Year.' De toekenning werd gebaseerd op de stemmen uitgebracht door abonnees van Inside Market Data, de nieuwsdienst voor de industrie van marktgegevens.

'We zijn vooral verheugd over dit eerbewijs omdat het de stem vertegenwoordigt van onze belangrijkste achterban, de mensen die verstand hebben van investeringsgegevens en de uitdaging deze gegevens te beheren,'
zei Ger Rosenkamp, CEO van Asset Control. 'Het is goed om te weten dat onze boodschap met betrekking tot gecentraliseerde en vereenvoudigde gegevensbeheer wordt gehoord. We zouden nooit zoveel bereikt hebben zonder onze klanten en we streven ernaar meer en betere manieren te ontwikkelen om onze klanten ook in de toekomst te kunnen ondersteunen.'

Over Inside Market Data

Inside Market Data, dat sinds 1985 wordt gepubliceerd, blijft de meest exclusieve bron voor de industrie van nieuws van ingewijden en expertanalyses in de directe financiële informatie sector. Iedere maandag wordt Inside Market Data gelezen door deskundigen in marktgegevens bij banken en verzekeringsbedrijven wereldwijd om op de hoogte te blijven van nieuwe diensten, prijzen en inhoudelijke veranderingen en strategieën voor het beheer van marktgegevens.

Inside Market Data wordt gepubliceerd door Incisive Media plc en is te vinden op

www.insidemarketdata.com.

Over Asset Control

Asset Control biedt gecentraliseerde gegevensbeheer ten behoeve van bedrijven in de financiële sector met een uitgebreid scala aan intern uitgevoerde en uitbestede mogelijkheden. Een keuze uit ontwikkelgereedschap, gebruiksklare softwareoplossingen en uitbestede diensten biedt gebruikers de mogelijkheid hun investeringsgegevens te optimaliseren met betrekking tot efficiëntie, kostencontrole, gereduceerd bedrijfsrisico en toegenomen waarde uit hun gegevens.

Het product van Asset Control is opgebouwd uit de robuuste en betrouwbare modulaire structuur van AC Plus en omvat gegevensoplossingen met betrekking tot zowel marktrisico, concurrentie- en kredietrisico, referentiegegevens, onderzoek en bedrijfsactiviteiten als wereldwijde gegevensnetwerken en
-administratie. Deze oplossingen verzamelen gegevens van leveranciers in interne systemen, die vervolgens worden gevalideerd, genormaliseerd en geconsolideerd tot zuivere 'golden copy' sets voor zakelijk gebruik.

Enkele klanten van het bedrijf zijn: LCH.Clearnet, Abbey National, ABN AMRO, Barclays Capital, Bayerische Landesbank , BBVA, Commerzbank, IBM (Dresdner Bank), Harvard Management Company, HSH Nordbank, HypoVereinsbank, Grupo Santander, ING, Robeco Groep, Société Générale, Standard Chartered and Union Investment, evenals een zeer grote energiegroep op wereldniveau. Asset Control werd in 1991 opgericht en is een besloten vennootschap met vestigingen in Londen, New York en Nederland. Zie voor verdere informatie:
www.asset-control.com.

Source: Asset Control International

Contactpersoon: Kathleen Hawk, Corporate, Communications,
+1-845-687-2222, khawk@asset-control.com

26 apr 05 10:00