SCARLET

Scarlet biedt nu ook Digitale Televisie

Scarlet introduceert digitale televisie als aanvulling op de huidige diensten. Op 16 april 2005 is Scarlet gestart met digitale televisie in combinatie met het Scarlet One pakket (vaste-, mobiele telefonie en ADSL). Door deze aanvulling op het Scarlet One pakket kunnen consumenten nog meer voordeel behalen.

Scarlet biedt de consument een aantrekkelijk en goed alternatief voor de huidige analoge technologie (die de kabelaanbieders bieden).. Digitale televisie heeft een draadloze ontvangst waardoor het mogelijk is televisie te kijken waar men maar wil. Door de zogenaamde set-top-box met antenne, digitale ontvanger en een smartcard heeft de consument toegang tot digitale televisie. Digitale televisie heeft een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Het zenderpakket bestaat uit de 17 best beluisterde radiozenders en 22 meest bekeken TV zenders.

Scarlet biedt deze diensten in samenwerking met Digitenne aan. Scarlet sluit namens Digitenne de contracten af. Deze samenwerking is met een ijzersterke campagne met Beau van Erven Dorens gelanceerd op de TV . Dit in navolging op de succesvolle campagne van begin dit jaar.

Scarlet One is een totaal pakket van vaste- en mobiele telefonie, ADSL en nu dus ook digitale televisie. Abonnees kunnen bovendien gratis bellen naar alle vaste nummers binnen Nederland én hebben geen andere abonnementen meer nodig. Scarlet One kost Euro 39,95 per maand. Het gebundelde pakket inclusief televisie kost Euro 7,45 extra.
Tot 1 juli aanstaande geeft Scarlet een hoogwaardige set-top-box, ter waarde van 139 euro, gratis bij een nieuwe Scarlet One aansluiting met digitale televisie.

Over Scarlet
Scarlet is sinds 1992 actief op de telecommunicatiemarkt in Nederland en sinds 1997 op de Belgische markt. Scarlet biedt een compleet dienstenpakket, bestaande uit vaste en mobiele telefoniediensten en Internet (internettoegang, breedband-IP, web- en server-hosting). Door diverse strategische acquisities beschikt Scarlet over een groot en divers klantenbestand in Nederland en België met een technisch hoogstaand glasvezelnetwerk in België. Met de recente overname van Tiscali in België verstevigt Scarlet haar nummer drie positie in Nederland en België. Haar huidige speerpunt is de aanbieding van een gebundeld dienstenpakket, Scarlet One, en het ontsluiten van de local loop door de verdere uitbouw van haar eigen netwerk. Zie ook: www.scarlet.be en www.scarlet.nl