Ingezonden persbericht


Persbericht

3COM BREIDT SAMENWERKING MET I&O NETSYS VERDER UIT

Telefonie- en voice-oplossingen van 3Com nu ook opgenomen in het diensten- en productassortiment van I&O Netsys

Maarssen, 26 april 2005 - 3Com Nederland heeft de samenwerking met I&O Netsys verder uitgebreid, waardoor het de status van Voice Solutions Partner (VSP) behaald heeft. I&O Netsys was al Bronze Partner van de netwerkoplossingen van 3Com en neemt nu ook de telefonie- en voice-oplossingen van 3Com op in zijn diensten- en productenassortiment. I&O Netsys is een bedrijf dat de automatisering van o.a. zakelijke dienstverleners en organisaties in de culturele en evenementensector verzorgt.

3Com en I&O Netsys werken momenteel intensief samen om de verkoop en marketing van 3Com's netwerkoplossingen verder te stimuleren. De (draadloze) netwerkoplossingen van 3Com bestaan onder andere uit switches, netwerkkaarten, routers, bridges en Access Points voor het implementeren, beheren en beveiligen van bedrijfsnetwerken. De telefonie- en voice-oplossingen van 3Com bestaan uit complete IP-telefoniesystemen voor het MKB en large enterprise organisaties. De oplossingen omvatten op standaarden gebaseerde componenten en applicaties, zodat klanten niet afhankelijk zijn van een merkgebonden technologie. Daarnaast levert 3Com ook IP-telefoontoestellen.

"I&O Netsys is ruim 21 jaar actief als automatiseerder van bedrijfsnetwerken en heeft een zeer uitgebreid netwerk in de culturele en evenementensector. Voor ons betekent dit dus een verdieping van de markt", aldus Rob Rentenaar, Country Manager 3Com Benelux B.V.. "Ze hebben zich reeds bewezen als een goede en betrouwbare partij voor onze netwerkoplossingen en wij zijn ervan overtuigd dat zij ons verder kunnen helpen onze positie in dit verticale segment verder uit te breiden."

"Wij hebben voor 3Com gekozen, omdat ze kwalitatief goede producten maken voor een betaalbare prijs. Bovendien leveren zij gedegen technische ondersteuning, service en garantievoorwaarden, hetgeen het zeer prettig maakt om met hen te werken", aldus Rikkert van Nispen, Marketing I&O Netsys. "Dankzij de toevoeging van de telefonie- en voice-oplossingen van 3Com aan ons assortiment, zijn wij in staat onze klanten een nog breder aanbod en betere service te bieden."

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over I&O Netsys
I&O Netsys verzorgt de automatisering van zakelijke dienstverleners en organisaties in de culturele en evenementensector. I&O Netsys implementeert en beheert netwerken, levert en implementeert Exact en Artifax Event (de marktleider in de Benelux voor Event- en venuemanagement). I&O Netsys functioneert als helpdesk voor deze drie expertises. I&O Netsys telt circa 40 medewerkers die werken vanuit vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Deventer. I&O Netsys richt zich op de markt van kunst, evenementen en zakelijke dienstverleners met een uitgekiend diensten- en productenassortiment dat organisaties in staat stelt de klus beter en voor minder geld te klaren.

Over 3Com Corporation
3Com is marktleider op het gebied van veilige, geconvergeerde spraak -en datanetwerkoplossingen voor bedrijven van elke omvang. 3Com biedt een brede reeks innovatieve producten die ondersteund worden door hoogwaardige sales, service en support, en blinken uit in het leveren van meerwaarde aan klanten. Als klanten kiezen dan kiezen ze voor 3Com. Kijk voor meer informatie op www.3com.nl, www.3com.com of de perswebsite www.3com.com/pressbox.

Copyright ® 2004 3Com Corporation. 3Com en het 3Com logo zijn geregistreerde handelsmerken. Exercise Choice is een handelsmerk van 3Com Corporation. Alle andere merken en productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met: Lilian van Tongerlo of Cathelijne van den Bosch van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Fax: +31 (0) 40 235 46 01
E-mail: lilianv@lewispr.com
cathelijnev@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com