ACABENU
http://www.acabenu.nl

AAA: Adviescentrum Aanbestedingen Actualiteiten

In de eerste drie maanden van 2005 ontving het Adviescentrum Aanbestedingen B&U (ACA B&U) op haar website(www.acabenu.nl), opnieuw meer bezoekers dan in dezelfde periode van 2004. De vraag naar informatie over aanbestedingen blijft groeien. In 2003 verdriedubbelde het website-bezoek al ten opzichte van 2002 en deze groei zette in 2004 onverminderd door. In maart 2005 ging het website-bezoek voor het eerst door de grens van 5.000 hits. Opvallend is dat steeds meer overheden de weg naar deze kosteloze en doeltreffende informatievoorziening weten te vinden.


---

=====
Wanneer u vragen hebt, dan kunt u terecht bij Armand Doggen, Telefoon: 030-696 15 81 of via het contactformulier op de website.


---

=====

Over het Adviescentrum Aanbestedingen B&U:

ACA B&U; de helpende hand bij aanbestedingen

ACA B&U biedt overheden/opdrachtgevers, adviseurs en bedrijven op uiteenlopende wijze de helpende hand bij nationale en Europese aanbestedingen. Zo wordt algemene informatie verstrekt, maar wordt ook specifiek voorlichting en advies gegeven over
aanbestedingsvraagstukken. Informatiemiddelen worden voor de praktijk ontwikkeld en ter beschikking gesteld. Daarnaast wordt door middel van themabijeenkomsten en publicaties actief kennis overgedragen. ACA B&U is al bijna vijf jaar lang een algemeen en objectief kenniscentrum op aanbestedingsterrein.

26 apr 05 13:36