Ingezonden persbericht


Persbericht

SVRZ maakt gebruik van Mediasurface voor uitbreiding intranet en gegevensbeheer

Stichting Voor Regionale Zorgverlening bouwt zelf door aan intranet

Hilversum, 26 april 2005 - Mediasurface, leverancier van content management software, meldt dat de Stichting Voor Regionale Zorgverlening (SVRZ) gebruik maakt van de Mediasurface CMS-oplossing om haar intranet verder uit te breiden en de gegevens te beheren. SVRZ, een organisatie voor ouderenzorg in Zeeland, kan met Mediasurface alle medewerkers op alle locaties snel en eenvoudig van de juiste informatie voorzien.

SVRZ is bezig haar zorginstellingen te decentraliseren waardoor het aantal locaties groeit. Vanwege de verspreiding van de locaties in Zeeland is het belangrijk dat iedereen - medewerkers, cliënten en zorgpartners - van waar dan ook toegang heeft tot noodzakelijke gegevens, zoals zorgprotocollen en handboeken en nieuwsbrieven. Het intranet voorziet alle medewerkers op dezelfde tijd van actuele informatie.

"Mediasurface maakt het voor iedere coördinator op de afzonderlijke locaties gemakkelijk om op tijd zelf de juiste informatie te publiceren", zegt Gidia Bal, PR-medewerkster bij SVRZ die als webeindredacteur verantwoordelijk is voor het intranet. "We hebben voor Mediasurface als content management systeem gekozen vanwege de rijkdom aan functies en omdat we met dit product ons intranet zelf verder kunnen ontwikkelen."

SVRZ heeft samen met Mediasurface in een projectteam gewerkt aan de werkzaamheden voor de installatie van het Mediasurface content management systeem. Inmiddels is het intranet 'live' gegaan en wordt volop gewerkt aan de verdere uitbouw ervan. De oplevering van het volledige werkende systeem vond plaats na slechts zes maanden.

Arjen van den Akker, directeur corporate marketing bij Mediasurface: "We zijn verheugd dat SVRZ in een vroeg stadium heeft onderkend dat een serieuze oplossing op langere termijn de juiste keuze zou zijn. Na een stuk kennisopbouw en een gewenningsperiode is SVRZ nu zelfstandig in staat om haar intranet verder uit te bouwen. En dat is precies wat wij graag zien: klanten moeten in staat zijn om het heft in eigen handen te nemen om zodoende onafhankelijk van de leverancier verder te kunnen."

Over SVRZ
SVRZ is een organisatie op het gebied van ouderenzorg in Zeeland. Acht zorglocaties en een servicecentrum staan garant voor zorg- en dienstverlening die aansluiten bij de wensen van de cliënten. De kern van de missie van SVRZ staat hierbij centraal en is van toepassing op cliënten én medewerkers: 'Waar de mens iemand is'. http://www.svrz.nl

Over Mediasurface
Mediasurface (MSR) is internationaal leverancier van Enterprise Content Management software en biedt een innovatief product met zeer lage beheerkosten. Mediasurface richt zich op de combinatie van betrouwbare en schaalbare content management software met een uiterst gebruiksvriendelijke voorkant voor alle typen eindgebruikers. Daardoor wordt de Mediasurface software bij talloze klanten naar volle tevredenheid ingezet voor zeer uiteenlopende intranet-, extranet- en internettoepassingen.

Mediasurface heeft haar hoofdkantoor in Engeland en is actief in Europa en de Verenigde Staten. In Nederland heeft Mediasurface een kantoor in Hilversum. Klanten van Mediasurface in de Benelux zijn onder andere AAInterfinance, AEGON, AntoniusMesosGroep, Consumentenbond, ENECO Energie, Erasmus MC, Gasunie, GTI, Holland Casino, Inspectie van het Onderwijs, Inspectie voor de Gezondheidszorg, LUMC, NATO, Plan International, SSA Global, Studio 100,Toerisme Vlaanderen, Triodos Bank, UMCG, VGZ-IZA en Wereldomroep. Mediasurface is beursgenoteerd op AIM markt van de London Stock Exchange, symbool MSR. Meer informatie is te vinden op http://www.mediasurface.nl

Neem voor meer informatie contact op met:
Mediasurface B.V.
Arjen van den Akker
Tel. 035 6257890
GSM 0651 604191
arjen.van.den.akker@mediasurface.com

Potters PR
Monique Potters
Tel. 0345 501595
GSM 0628 889632
monique@potterspr.nl