Gemeente Berkel en Rodenrijs

Algemeen nieuws

Mantelzorgprijs 3B-hoek
Mantelzorgers zijn mensen die een naaste met een chronische ziekte langdurig en intensief verzorgen. De Nationale Mantelzorgprijs is bedoeld om aandacht te schenken aan de taak die mantelzorgers op zich nemen.

Ook in de 3B-hoek zijn veel mantelzorgers actief. Daarom wil het Steunpunt Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp 3B-hoek een prijs uitreiken aan een mantelzorger uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs of Bleiswijk. Burgemeesters en wethouders van de 3B gemeenten willen op uitnodiging van het Steunpunt Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp 3B-hoek hieraan meewerken.

De Mantelzorgprijs 3B-hoek wordt uitgereikt door de jury op woensdag 1 juni, om 14.00 uur . In de jury zitten een burgemeester en wethouders van de drie gemeenten en de coördinator van het Steunpunt Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp 3B Hoek, Leen van der Meij.

Kent u iemand die zich bijzonder inzet voor de verzorging van een chronisch zieke naaste?

Omschrijf in een aantal woorden waarom u deze persoon wilt voordragen voor de Mantelzorgprijs 3B Hoek en meld hem of haar schriftelijk aan, met naam, adres, telefoon en contactpersoon.
U kunt uw inzending tot 20 mei opsturen naar:
Steunpunt Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp 3B-hoek tav. Leen vd Meij
Smitshoek 18 D
2661 CK Bergschenhoek

U weet wie hem verdient!

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Leen v.d. Meij:
· Coördinator Vrijwilligers Terminale Zorg en Ondersteuning in rouw (06 2062 3708).

· Coördinator Steunpunt Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp (06 2062 3708).
www.scholingpalliatievezorg.nl (010 511 4232)


+ logo bijvoegen