Politie Zeeland


---


O-2289-2005 Inbraak in schuur, Kapelle

In een schuur aan de Langeweg in Kapelle is vannacht ingebroken.
Er werd een slot geforceerd, maar uit de schuur werd niets weggenomen.


W-2290-2005 Diefstal poststukken

Tussen zaterdagavond en zondagochtend is (vermoedelijk) de brievenbus aan de Nieuwe Burg in Middelburg opengebroken en leeggemaakt.
De politie vond zondagochtend op de Haringplaats in Middelburg enige poststukken waarvan er sommigen geopend waren. Ook bleek dat er brievenbussen in de Scholeksterstraat opengebroken waren. Hiervan werd de inhoud gevonden in een sloot aan de Geersesweg. Ook hier waren enveloppen opengemaakt. De post die is aangetroffen is afgeleverd bij TPG-post die voor verdere verspreiding zorg draagt.

Z-2291-2005 Bedrijfsinbraak in Terneuzen
Bij een bedrijf aan de Mr. F.J.Haarmanweg in Terneuzen is tussen gistermiddag 17.30 uur en vanmorgen 07.00 uur ingebroken.
Uit het bedrijf zijn materialen zoals gereedschap en drie bedrijfsbussen weggenomen. De bussen zijn wit van kleur en van het merk Mercedes. De busjes waren voorzien van de kentekens: VL-SN-68, VZ-HZ-41 en VG-LG-95. De waarde van de bussen is niet bekend. Door de toegang te forceren zijn de daders het bedrijfsterrein opgekomen en konden zij de busjes meenemen.

O-2292-2005 Vernieling auto, Rilland
Tussen vrijdag 21.00 uur en vanmorgen 10.00 uur zijn aan twee auto's in Rilland vernielingen gepleegd.
Een personenauto die op de Valckenisseweg geparkeerd stond is bekrast. Van een bedrijfsauto die geparkeerd stond op de Burgemeester Jobselaan is het zeil stukgemaakt. (Vermoedelijk met een scherp voorwerp) Schadebedragen zijn nog niet bekend.

W-2293-2005 Vernieling auto, Vlissingen
Gisteren is tussen 16.00 en 20.30 uur op de Jeroen Boschweg in Vlissingen een auto beschadigd.
Het embleem is van de auto weggenomen, een schadebedrag is nog niet bekend.

O-2294-2005 Winkeldief aangehouden
Vanmorgen omstreeks 10.03 uur is een 29-jarige man uit Goes aangehouden omdat hij een winkeldiefstal had gepleegd.
De man had bij een supermarkt aan de Van Doornestraat in Goes oploskoffie weggenomen. De man is verhoord en bekende de diefstal. Omdat de man een zgn. "veelpleger" is, is hij ingesloten in afwachting van zijn proces.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland