Ingezonden persbericht


PERSBERICHT COOL WOMAN RVG16-2005
Sieradentrend

Nieuwe trendy sieradenlijn verovert Nederland

(Voel je ) Op en top vrouw met sieraden van Cool Woman

UDEN - Inspelend op de hippe vrolijke zomerkleuren van 2005 introduceert het jonge merk Cool Woman haar nieuwe voorjaarscollectie sieraden met als echte eyecatchers de gekleurde zirconia stenen en glimmende zoetwaterparels. In de kleurtinten wit, champagne, geel, rosé en fuchsia uitgebracht. De zirconia stenen en de parels zijn gezet in gerhodineerd eerste gehalte zilver en zijn beide verwerkt tot een bijzonder ontwerp. De sieraden zijn zorgvuldig samengesteld door de ontwerpers die streven naar een sensuele, chique uitstraling.

Cool Woman brengt verschillende series, met het oog op de verschillende voorkeuren van de vrouw. Iedere serie bestaat uit meerdere modellen die goed met elkaar te combineren zijn. Zo zijn er colliers, hangers, oorbellen, ringen en armbanden. De nieuwe sieradencollectie van Cool Woman staat voor jong en modieus, eigentijds en een tikje ondeugend. Zeer geschikt om mee te "bling-blingen" tijdens een leuke party of avondje uit.

Een feest voor de vrouw die er altijd goed uit wil zien. De sieraden van Cool Woman doen denken aan de tijden waarin de filmdiva's de mode bepaalden. Ze passen uitstekend bij wijde jurken, strakke pakken, bijpassende handtassen en naaldhakken of hoge laarzen. Voeg daar aan toe het gebruik van een felle lippenstift, aangezette wenkbrauwen, oogschaduw of eyeliner om het gezicht meer te accentueren. De glamourlook is dan helemaal af met de opvallende Cool Woman sieraden erbij. Een echte finishing touch waarmee je goed voor de dag kunt komen.

Of je er nu elke dag of alleen voor een leuke party er hip, trendy en in sfeer uit wilt zien, met de sieraden van Cool Woman kun je dat allebei. Aan de ene kant is er de stoere zilveren look met subtiel gebruik van de zirconia stenen of juist de feestelijke combinatie door het opvallend gebruik van verschillende rosé en witte tinten zirconia steen. Eyecatcher in beide series is de armband, die te combineren is met bijpassende ring, collier of oorhangers. Aan de andere kant kun je een wat meer `klassiekere` look creëren door de combinatie van zoetwaterparels met zirconia steen in wit en champagne kleuren. In deze serie is het collier zeer chique, die ook met bijpassende ring, armband of oorhangers verkrijgbaar is. Voor iedere smaak is er dus wat wils voor de vrouw, die zich een echte Cool Woman wil voelen.

De collectie is verkrijgbaar bij circa 175 juweliers en bijouterieën in Nederland. Verkoopadviesprijzen: Armbanden en colliers vanaf E 89,90, Oorhangers vanaf E 29,90, Ringen vanaf E 39,90. Voor meer informatie: tel. nr. (0413)-248387 of kijk op www.cool-woman.nl


*