EERSTE lifestyle gids voor TIEN MILJOEN bezoekers van het Vondelpark

Uitreiking EERSTE gids over het Vondelpark aan Maarten Spanjer en Huub Stapel

AMSTERDAM, 20050426 -- Boekpresentatie: Vandaag worden in het Filmmuseum (Vondelpark) de eerste twee Limited Editions van Go! Vondelpark uitgereikt aan Maarten Spanjer en Huub Stapel. Het is voor de eerste keer dat er een bezoekersgids wordt uitgegeven over het Vondelpark. De auteurs en uitgevers van het boek hebben ervoor gekozen om de eerste twee Limited Editions uit te reiken aan bekende Vondelparkbuurtbewoners: Maarten Spanjer namens Oud-West en Huub Stapel namens Oud-Zuid.

Wat:
Deze modern vormgegeven gids begint met een romantisch voorwoord van Beau van Erven Dorens.
Beau woont op steenworp afstand van het Vondelpark en past als jonge, moderne vader volledig bij deze gids. Het Vondelpark bezoeken is een "lifestyle" die veel jonge amsterdamse gezinnen op het lijf staat geschreven.

Go! Vondelpark is een complete gids die je als bezoeker van A tot Z wegwijs maakt in het Vondelpark.
Alles wat je wilt weten, doen, zien en beleven wordt in deze rijk geillustreerde gids duidelijk gemaakt.
Bij alle onderwerpen vind je tevens handige informatie, zoals (openings)tijden, websites en telefoonnummers.
Een overzichtelijke plattegrond zorgt ervoor dat je gemakkelijk onder andere de ultieme picknickplek, de leukste speeltuin, het Openluchttheater en je favoriete kunstobject kunt vinden.

Wie:
Bedoeld voor iedereen (jong en oud) die het Vondelpark kent en/of voor iedereen die houdt van leuke dingen doen, zien en beleven. Een (kado) boek wat een brede doelgroep zal interesseren (amsterdammers, toeristen en bezoekers van buiten de stad).

Waarom:
Omdat er jaarlijks circa tien miljoen bezoekers in het Vondelpark komen en omdat er geen bezoekersgids was, is het idee ontstaan om Go! Vondelpark uit te geven.

Door:
De nieuwe uitgevers en auteurs (Barbara Peek / Fleur Rutten) willen laten zien dat je met foto's en eigentijdse vormgeving de lezer kunt overhalen om het Vondelpark met andere ogen te bekijken en te beleven.

Hoe:
De gids (200 pagina's, ringband) is verkrijgbaar vanaf 26 april en wordt uitgegeven in het nederlands en engels. Vaste verkoopprijs ¤ 17,50
ISBN nederlandse versie: 9080952818
ISBN engelse versie: 9080952826

Waar:
Vanaf 26 april bij alle boekhandels in Nederland, (kado)winkels, www.bol.com en www.govondelpark.com