Ingezonden persbericht

Wensen Waarmaken workshops vanaf 26 april in Utrecht

UTRECHT, 20050407 -- Op dinsdagavond 26 april om 19.00 uur start een nieuwe workshopserie Wensen Waarmaken in het centrum van Utrecht. Tijdens een serie van 4 dinsdagavonden (19-21.30 uur) verspreid over 9 weken (26 april, 10 mei, 31 mei en 28 juni) bouwen de deelnemers een stevig fundament voor het realiseren van hartewensen in werk, conditie, relaties, persoonlijke ontwikkeling, balans, etc.


De workshops geven uitdaging, support en structuur. De nadruk ligt op ervaren en doen. Er is veel afwisseling: individuele en creatieve opdrachten, interactie met de andere deelnemers, games en het geven van feedback. Voor 199 euro ontvangen deelnemers een eigen actieplan, een persoonlijk cadeau en kleine heerlijkheden. Belangstellenden kunnen zich uiterlijk 11 april aanmelden of meer informatie verkrijgen via de site www.tibbenwerkt.nl of per telefoon 030 2315012.

Hennie Tibben is de trainer/coach van deze workshops. Voor Wensen Waarmaken gebruikt zij haar eigen ervaring als mens, manager en een mix van krachtige methodes uit de wereld van persoonlijk en creatief leiderschap. De afgelopen jaren heeft zij veel energie en ervaring gekregen door het maken van nieuwe eigen keuzes. Met haar onderneming Tibben Werkt! zij aan sales strategie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Vernieuwen en verbeteren, met en voor managers, teams en individuele personen.




Ingezonden persbericht