TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 22-04-2005

Televisie
TROS TAFEL TWEE
Uitzending dinsdag 26 t/m donderdag 28 april
Nederland 2 - 17.05 uur

IMCA MARINA, CORRY KONINGS EN JETTE VAN DER MEIJ
TE GAST IN TROS TAFEL TWEE

Dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 april zijn de laatste uitzendingen van TROS TAFEL TWEE van dit seizoen te zien. Ook deze week is het presentatoren Bert Kuizenga en meesterkok Ad Janssen gelukt om weer een aantal interessante gasten te strikken. Met hen voeren ze een gesprek over de waan van de dag.

Op dinsdag 26 april komt zangeres Imca Marina naar de studio van TROS TAFEL TWEE. Corry Konings neemt op woensdag 27 april plaats aan de gezellige tafel en Jette van der Meij, bij het publiek bekend als Laura Selmhorst uit GTST, sluit het seizoen van TROS TAFEL TWEE af op donderdag 28 april. (gasten onder voorbehoud van wijzigingen)

Meesterkok Ad Janssen bereidt tijdens de uitzending een gerecht waarbij de kijker via www.eetsmakelijk.nl wordt uitgenodigd zijn voorbeeld te volgen. De gast mag uit de menukaart van Ad een gerecht kiezen dat vervolgens door Ad wordt bereid.

In de laatste uitzendingen van TROS TAFEL TWEE komen natuurlijk ook de speciale items van Rob Verlinden en Martin Gaus voorbij. Tuinexpert Rob Verlinden neemt een kijkje in de tuin van de gast en geeft adviezen, richt opnieuw in en geeft uiteraard voor de kijkers de originele/nuttige Rob Verlinden-tips. Dierenraadsman Martin Gaus verdiept zich in het wel en wee van het huisdier van de gast, of de eventuele wens om een huisdier te hebben, of waarom de gast juist geen huisdieren heeft... Voor de kijkers is er dan de typische Gaus-tip voor hun huisdier in het bijzonder en dieren in het algemeen.