Ingezonden persbericht

Gratis biodanza in arnhem

Biodanza - jouw levensdans

ARNHEM, 20050425 -- Biodanza stimuleert zelfexpressie door muziek, dans en interactie. Biodanza betekent letterlijk dans van het leven - de dansen en oefeningen leren intens te genieten van elk moment in het leven. Door het vertalen van emoties in bewegingen voel je jezelf fit, de oefeningen maken blij, geven energie en brengen het beste in ons naar boven. Je beweegt op jouw eigen manier en binnen de mogelijkheden en grenzen die je zelf wilt aanhouden.


Voor Biodanza is geen enkele danservaring nodig. Het gaat niet om het leren van danspasjes, het maken van mooie bewegingen of goed voor de dag komen. Biodanza verdiept het contact met jezelf, de ander en de groep via de dans. En in dat contact gebeurt het ... zonder woorden. In Arnhem kun je in de periode april tot medio juli gratis kennismaken op de vrijdagmiddag. Voor meer info zie www.biodanzametyvonne.nl of bel: 026-3614.713.

De Biodanza sessies worden gegeven door Yvonne Sep. Zij behoort tot de eerste groep docenten die in Nederland is afgestudeerd aan de docentenopleiding Biodanza Amsterdam. Gedurende de opleiding heeft zij zich o.a. gespecialiseerd in Biodanza voor Kinderen en het Laboratorium van Creativiteit. "Ik voel me bevoorrecht Biodanza les te mogen geven. Dat doe ik vanuit mijn liefde en met aandacht voor jouw gezondheid en persoonlijke groei. En natuurlijk vanuit mijn passie voor Biodanza."




Ingezonden persbericht