Digitale Gemeente Houten

Nog meer kampioenen bij Woodpeckers

dinsdag 26 april 2005 - Bron: Basketbalvereniging Woodpeckers

De basketbal- competitie heeft dit seizoen nog meer kampioenen opgeleverd voor Woodpeckers. Naast welpen 1 en benjamins 1 zijn ook benjamins 2 en jongens junioren 1 van Woodpeckers kampioen geworden.

Benjamins 2, met veel beginnende spelers in het team, startte maar matig in deze competitie en dus had niemand op een kampioenschap gerekend. In de tweede helft van het seizoen kwam het team echter helemaal terug. Ze verloren geen wedstrijd meer. Hierdoor eindigde het Woodpeckersteam op een verdiende eerste plaats en mag ook zij zich kampioen noemen.

Voor jongens junioren 1 geldt een heel ander verhaal. Zij waren duidelijk de sterkste van hun klasse. De laatste wedstrijd speelde het team tegen hun grootste concurrent Bourgondië. In een goed gevuld Den Oord werd een bijzonder spannende wedstrijd gespeeld, die eindigde in 67-65 voor Woodpeckers. Alle supporters nog bedankt voor de steun, want junioren 1 is hiermee ongeslagen kampioen geworden en promoveert hierdoor naar de 1e klasse.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).