Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 26 april 2005

Consument surft zich suf voor een vliegticket
Reizenslag.nl: de wegwijzer naar de beste vliegticket sites

De online verkoop van vliegtickets groeit snel. Websites van online reisbureaus schieten dan ook als paddestoelen uit de grond. De ene site claimt nog beter te zijn dan de andere. Zo zijn er inmiddels honderden websites waar de consument een vliegticket kan boeken en allemaal claimen ze de beste site te hebben. Als eerste in de markt is Reizenslag ontwikkeld, een website die de sites van vliegticketaanbieders beoordeelt op o.a. prijs, content, surfbaarheid en functionaliteit. Reizenslag bestaat uit een panel van e-commerce experts en consumenten en beoordeelt de websites om de consument een realistisch beeld te geven van wat de online reiswereld te bieden heeft.

Overzichtelijkheid is gewenst
De consument heeft een groeiende behoefte aan overzichtelijkheid op het internet. Dit blijkt uit diverse onderzoeken onder internetgebruikers. Reizenslag betrekt de consument direct bij de beoordeling van de websites. Op deze site wordt er beoordeeld op de volgende criteria: prijs, toeslagen, functionaliteit, betaling, content en service. Genoemde criteria zijn geselecteerd door de consument zelf, en vormen daarom een goede afspiegeling van zijn behoeften. Nadat de criteria door de consument zijn ingegeven, biedt Reizenslag in één oogopslag de meest geschikte websites.

De consument reageert
Tevens is er de mogelijkheid om een review te plaatsen om ook op deze manier feedback op een website te geven.

Meer informatie
Voor meer informatie over de sites van vliegticketaanbieders en voor de beoordelingen van Reizenslag.nl verwijzen wij naar www.reizenslag.nl

*Einde Bericht *