Metaalunie

Nieuws
Persberichten

Koninklijke Metaalunie presenteert Jaarverslag 2004 25-4-2005

Een belangrijk moment in 2004 was het verschijnen van de Industriebrief. De Metaalunie heeft deze brief aangegrepen om te pleiten voor meer samenwerking tussen overheid en ondernemersorganisaties. De Metaalunie wil dat de overheid één coördinator industriebeleid aanwijst: staatssecretaris Karien van Gennip van Economische Zaken.

Ook ondernemers hebben belang bij samenwerking, met elkaar, met kennisinstellingen, met scholen, met beleidsmakers. Het Metaalunie Jaarverslag 2004 staat dan ook in het teken van samenwerken. U vindt in dit jaarverslag diverse voorbeelden van bedrijven die daar op een bijzondere manier invulling aan geven. Opnieuw blijkt dat het mkb-metaal - óók onder druk van internationale concurrentie - uitblinkt in flexibiliteit.

Verder vindt u in het Jaarverslag 2004 informatie over de activiteiten en diensten van de Metaalunie zelf, evenals een overzicht van de Metaaluniebranchegroepen en de belangrijkste kengetallen in de metaal.

De Koninklijke Metaalunie is met meer dan 11.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. De leden hebben samen een omzet van 17 miljard euro en bieden werkgelegenheid aan 135.000 mensen.

Voor het opvragen van het jaarverslag kunt u een e-mailbericht sturen naar onderstaand e-mailadres.
Reageren: info@metaalunie.nl