Ingezonden persbericht


Persbericht

Adobe en ETC Pluz sluiten distributieovereenkomst
ETC Pluz benoemd tot value added distributeur voor de enterprise-oplossingen van Adobe

Amsterdam, 26 april 2005 - Adobe Systems Incorporated (Nasdaq: ADBE) heeft met ingang van 1 april 2005 ETC Pluz officieel benoemd tot value added distributeur van zijn enterprise-oplossingen. ETC Pluz is de grootste value added distributeur van ICT-producten en -diensten gericht op het ICT-kanaal in Nederland. Naast volumedistributie richt ETC Pluz zich met name op het leveren van toegevoegde waarde aan zijn business-partners.

Met deze nieuwe overeenkomst wordt ETC Pluz distributeur van Adobe LiveCycle-producten Adobe LiveCycle voorziet in Document Services die intelligente documenten maken en integreren met bedrijfstoepassingen- en processen. Naast distributie en verkoop zullen de bedrijven ook gaan samenwerken op het gebied van marketing en promotie van de Adobe-oplossingen.

"ETC Pluz heeft zijn sporen verdiend als het gaat om de distributie van kennisintensieve en oplossingsgerichte producten en Adobe Systems Benelux is ervan overtuigd dat ETC Pluz de juiste partner is om onze complexe enterprise-oplossingen naar de markt te brengen," zegt Rolf van Wanrooij, Country Manager bij Adobe Systems Benelux. "We zijn zeer verheugd met deze overeenkomst en verwachten dat ETC Pluz een zeer belangrijke rol zal spelen in de ontwikkeling van onze business in het partnerkanaal."

"Wij zijn trots op het feit dat wij de Adobe-oplossingen kunnen toevoegen aan ons uitgebreide productportfolio," zegt Mark Elkerhout, manager program management bij ETC Pluz. "We zien uit naar een vruchtbare samenwerking waarin de ontwikkeling van de business centraal staat en we nummer één worden op het gebied van documentoplossingen."

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Een PDF van het persbericht vindt u hier:
http://www.adobe.nl/aboutadobe/pressroom/main.html

Over ETC Pluz
ETC Pluz heeft een assortiment dat bestaat uit duizenden artikelen van gerenommeerde merken hard- en software. Daarnaast levert het bedrijf alle ICT-oplossingen en geeft het ondersteuning met ICT-services, marketing, logistiek, verkoop, spareparts en verhuur. ETC Pluz levert uitsluitend aan resellers. Met de webstore en Onetrail.net hebben resellers inzicht in voorraden en nettoprijzen en kunnen zij bestellingen op efficiënte wijze plaatsen. Met Partner'Store heeft de reseller de mogelijkheid snel een eigen webshop te creëren. ETC Pluz is onderdeel van de Britse SCH-groep met vestigingen in heel West-Europa. Voor meer informatie kijk op www.etcpluz.nl.

Over Adobe Systems Incorporated

Adobe is 's werelds grootste leverancier van softwareoplossingen voor het creëren, beheren en distribueren van hoogwaardige, betrouwbare digitale content. Ga voor meer informatie over Adobe naar www.adobe.com.

© 2005 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe, the Adobe logo, are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met: Jane Brands van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Fax: +31 (0) 40 235 46 01
E-mail: janeb@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5562 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com