Ingezonden persbericht

AFAS en K. van Brug Automatisering: samen sterk in de notarisbranche

LEUSDEN, 20050426 -- AFAS ERP Software BV gaat een strategische samenwerking aan met K. van Brug Automatisering BV, marktleider op het gebied van informatiesystemen voor het notariaat. Deze samenwerking krijgt gestalte in een koppeling tussen het Notarieel Informatie Systeem (NIS) van K. van Brug Automatisering B.V. en Profit, de geïntegreerde toepassing op het gebied van onder andere financiële vastlegging en HRM. Door de integrale verwerking van de financiële gevolgen van notariële transacties binnen NIS en Profit, mogelijk geworden door deze koppeling, profiteert het notariaat van een grotere efficiency.


Dynamische integratie
Voor deze samenwerking is gekozen, omdat de architectuur van de software van beide partijen naadloos op elkaar aansluit en de geboden functionaliteit complementair is. Het branchespecifieke notariaat onderdeel is in goede handen bij K. van Brug Automatisering, het uitgebreide financiële onderdeel is de specialiteit van AFAS ERP Software. De integratie heeft in eerste instantie betrekking op de financiële gegevens en op termijn tevens op de vastlegging en facturering van de uren.

Certified Branchepartner
K. van Brug Automatisering is een certified branchepartner van AFAS en in die hoedanigheid geautoriseerd om de Profit-producten Financieel, HRM en Payroll van AFAS te vermarkten en te implementeren. De helpdeskmedewerkers van K. van Brug Automatisering nemen de eerste lijns support voor hun rekening.
.
Branchebenadering
AFAS en KVBA zullen gezamenlijk de notarisbranche gaan benaderen. De ruim 400 kantoren die gebruik maken van de huidige financiële applicatie van K. van Brug Automatisering zullen de komende jaren de keuze krijgen over te gaan op Profit Financieel.

Over AFAS ERP Software BV
AFAS ERP Software BV, gevestigd in Leusden, is een sterk groeiend, dynamisch softwarehuis. AFAS ontwikkelt, distribueert en ondersteunt het geïntegreerde softwarepakket Profit voor logistieke, financiële, personele en Intranet/Internettoepassingen. AFAS bedient met 170 medewerkers meer dan 10.000 klanten.

Over K. van Brug Automatisering BV
K. van Brug Automatisering B.V. gevestigd te Heerde (Gld.) is de grootste leverancier van notariële software. Het bedrijf is tevens voorkeursleverancier van Netwerk Notarissen en heeft met 30 medewerkers inmiddels zo'n 50% van de Nederlandse notariskantoren geautomatiseerd. Een van de belangrijkste speerpunten van de producten van K. van Brug Automatisering is de Automatische Tekst Productie (ATP). Hiermee levert K. van Brug Automatisering B.V. een uiterst functionele en vooral kostenbesparende oplossing ten behoeve van de notariële dienstverlening.



Ingezonden persbericht