Candy Kuiper vermist


Utrecht - Sinds zondagavond 17 april wordt de 17-jarige Candy Kuiper uit Utrecht vermist. De politie zoekt haar.


Die avond werd Candy door haar moeder, waar zij dat weekend verbleef, naar het busstation op de Nassauhaven in Rotterdam gebracht. Met bus 48 is zij vervolgens naar het Centraal Station in Rotterdam gegaan. Vandaar zou zij met de trein naar Utrecht reizen. Omstreeks half negen belde Candy vanaf het Centraal Station in Rotterdam het opvangtehuis in Utrecht. De treinen naar Utrecht waren vertraagd en zij zou later aankomen. Sindsdien is niets meer van haar vernomen.

Beïnvloedbaar
Candy Kuiper heeft een verstandelijke beperking, waardoor zij het verstandelijke vermogen heeft van een 10-jarige. Zij laat zich makkelijk beïnvloeden door mannen.

Zij verblijft doordeweeks in een opvangtehuis voor begeleid wonen. In het weekend verblijft zij bij haar moeder in Rotterdam. Candy reist dan zelfstandig.

Signalement
Candy Kuiper is:

* 1.60 meter lang,

* heeft een flink stevig postuur en

* blauwe ogen,

* halflang donkerblond krullend haar in een staart met een paars elastiekje,

* droeg een zwart jogging jack met gele mouwen,
* een zwarte jogging broek met gele strepen en
* gele sportschoenen met groene strepen,

* verder had zij een blauw grijze nylon rugzak met de afdruk van een vrouwengezicht bij zich (in de rugzak zaten enkele kledingstukken).

De politie vraagt
Heeft u Candy na die zondagavond 17 april gezien of weet u waar zij verblijft?

Uw tip

Mensen met informatie die kan leiden tot het terugvinden van Candy Kuiper, kunnen de Politie Utrecht bellen, tel. 030-2396660 of 0900-8844 (lokaal tarief).