MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: Elvis The Concert

ELVIS THE CONCERT

Elvis The Concert, de verbluffende productie die originele bandleden van Elvis op het podium live terugbrengt met een meer dan levensgroot geprojecteerde Elvis, keert op 27 april terug naar Ahoy in Rotterdam. Dit is het vervolg op de postume wereldtournee van Elvis, die in 1998 is begonnen. De kaartverkoop begint a anstaandezaterdag.

Op het podium staat een zestien koppig orkest, onder leiding van dirigent Joe Guercio, aangevuld met de TCB Band (James Burton, Ron Tutt, Jerry Scheff, Glen Hardin), The Sweet Inspirations (achtergrond-zangeressen), voormalige leden van J.D. Sumner & the Stamps Quartet (achtergrondzangers) en Millie Kirkham (sopraan). De supervisie is in handen van producer Stig Edgren.

De gebruikte Elvis concertbeelden komen voornamelijk uit Elvis, Thats The Way It Is (1970), Elvis on Tour (1972), uit de eerste satellietuitzending in de geschiedenis Elvis: Aloha from Hawaii, via Satellite (1973) en uit de tv special Elvis (a.k.a. the 68 Comeback). Deze beelden tonen Elvis op zijn hoogtepunt als performer, in topvorm als superster en in opperbeste fysieke conditie.

Elvis The Concert zit zo goed in elkaar, dat je elk moment het gevoel hebt dat Elvis er zelf bij is. Op de informatieve site www.elvis.com/concert heet het dan ook: From the first song it's magic. You're at a real Elvis concert

Elvis The Concert

Ahoy, Rotterdam

Woensdag 27 april 2005

Entree: Euro 42,- / Euro 39,- / Euro 37,- (excl. servicekosten)

Aanvang: 20.00 uur

Let op: voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Kaartverkoop begint aansta andezaterdagom10.00uurdoorTicket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (