Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

21-02-2005
Voorontwerp Regionaal Verkeers- en VervoerPlan ter inzage

Het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) heeft het Voorontwerp van het Regionaal Verkeers- en VervoerPlan (RVVP) vrijgegeven voor inspraak. Het plan ligt momenteel ter inzage, onder meer bij de balie van de afdeling Ruimtelijk Beheer in het gemeentehuis. Inwoners en overige belanghebbenden kunnen hun zienswijze tot uiterlijk 27 april a.s. kenbaar maken aan het Dagelijks Bestuur van het SRE, ter attentie van de projectleider RVVP, Postbus 985, 5600 AZ Eindhoven.

Het RVVP beschrijft het mobiliteitsbeleid dat de regio samen met haar partners wil gaan voeren tot 2015. Het bevat een beschrijving van de verkeersstructuur en de daarvoor benodigde projecten en investeringen. Ook beschrijft het plan de organisatie en financiering van de uitvoering van het beleid.
Het Ontwerp RVVP moet worden vastgesteld door de RegioRaad van het SRE. De streefdatum daarvoor is 23 juni 2005. Voordat het Ontwerp wordt aangeboden aan de Regioraad
wordt de mening gevraagd van de gemeenten, inwoners en overige belanghebbenden.

U kunt het Voorontwerp RVVP downloaden via de website van het SRE, www.sre.nl/rvvp. Op de website treft u ook de achtergrondinformatie over het RVVP aan.