Landstede


Uiterlijke Verzorging & Mode maakt movie en glamour show

In de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle zijn woensdagavond 27 april alle ogen gericht op de catwalk. De opleidingen Uiterlijke Verzorging en Mode van Landstede presenteren die avond een show, waarin kleding, kapsels en uiterlijk centraal staat.

Leerlingen van de verschillende opleidingen zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de show. Alle scheidingen vervagen en de krachten worden gebundeld om het thema Walk of Fame optimaal te bereiken. Movie en glamour komen op allerlei manieren terug in de show, waar ook docenten aan meewerken.

Met allerlei organisaties wordt samengewerkt, waaronder de bedrijven waar Landstede-studenten stagelopen. Medeleerlingen, ouders en betrokkenen worden uitgenodigd voor de show, maar ook overige belangstellenden zijn ook van harte welkom.

De avondvoorstelling vindt plaats tussen 19.30 en 22.00 uur. Kaarten zijn te koop bij de Landstede Infoshop aan het Grote Kerkplein, Beauty en Fashion aan de Vechtstraat 36 en op de dag zelf bij de kassa. Via het telefoonnummer 038-8508313 zijn ook kaarten te bestellen. Toegang kost 7,50 euro.