Drenthe College

Autotechniek

Open dagen 2005 LadiesEve

Een special event.. alleen voor vrouwen!

Woensdagavond 27 april aanstaande zal er aan de van Schaikweg 98 van het Drenthe College in Emmen een 'LadiesEve' plaatsvinden. Dat betekent dat er van 19.30 tot 21.30 uur alléén toegang wordt verleend aan vrouwen.

Hapjes, drankjes, workshops en wervelende show!

Tijdens de LadiesEve worden er actieve workshops gegeven. Zelf op een leuke manier aan de slag:
Maak je eigen lipstick, ontwerp je eigen bank, neem deel aan het spectaculair kooktheater, of creëer een eigen visitekaartje.

Er zijn twee pauzes ingepland, maar zelfs dan is er geen tijd voor verveling want dan kun je kijken naar een kappersshow, een pedicure demonstratie, een sieraden tentoonstelling of een streetdancegroep die een demonstratie zal geven. Allemaal voor en door vrouwen. Interieurzaak Flier en kookwinkel La Colino zijn aanwezig met een spetterende presentatie.

De bedenker en medeorganisator, Patricia Deckers, gaat het erom te laten zien dat vrouwen heel veel met techniek te maken hebben.Techniek is niet vies, niet alleen voor mannen en vooral de 'softe techniek' is vrouwelijker dan men denkt. Het beeld dat helaas nog veel mensen hebben van techniek is sterk verouderd. Een reden te meer om dat imago eens bij te stellen.

Vrouwen en techniek: Niet doen of een geweldige combinatie?

Kortom, een avondvullend programma met technische verrassingen! Voor wie? Alle meiden, moeders, vriendinnen en collega's zijn welkom! Geïnteresseerd? Dan is het tijd voor snelle actie want er is maar ruimte voor maximaal 100 belangstellenden.
De kaarten zijn gratis en kun je bestellen per e-mail via E-mail: ladieseve@drenthecollege.nl
of bellen naar nummer 0591 62 88 82.