Gemeente Alkemade


Afscheidsreceptie F.H.M. Schoonderwoerd

Woensdag 27 april 2005 vindt de afscheidsreceptie van de heer F.H.M. Schoonderwoerd plaats. Iedereen is hierbij van harte welkom. De receptie wordt gehouden van 16.30 tot 18.00 uur in het gemeentehuis van Alkemade. De heer Schoonderwoerd heeft per 24 maart 2005 zijn functie als wethouder bij de Gemeente Alkemade beëindigd. De afgelopen drie jaar is hij wethouder geweest, waarbij hij de portefeuilles Middelen, Openbare Werken, Milieu en Sociale Zaken beheerde. Daarvoor was hij gedurende 20 jaar raadslid.

De heer Schoonderwoerd stelt, in plaats van een cadeau of bloemen, een bijdrage voor het Ghanaproject van de gemeente Alkemade zeer op prijs. U kunt hiertoe uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer BNG 28.51.18.331, o.v.v. Gemeente Alkemade inzake Ghana of ter plaatse een enveloppe deponeren.

Wethouder Reijnders heeft per 29 maart 2005 zijn functie als wethouder bij de Gemeente Alkemade beëindigd. De heer Reijnders heeft ervoor gekozen in besloten kring aandacht aan zijn afscheid te besteden. Hij heeft de warmte en aandacht die hij van de iedereen heeft ontvangen na zijn vertrek zeer op prijs gesteld.