Op 27 april:

WijDe Wereld informatiemarkt

Student en op zoek naar een stage of afstudeerproject? Wil je op uitwisseling of vakantie?
Kom dan op woensdag 27 april naar de WijDe Wereld, een informatiemarkt met als thema "duurzame ontwikkeling". Tijd: 11.00 uur - 16.00 uur
Plaats: Trianon, Oudegracht 252, Utrecht (op 8 minuten lopen van Utrecht CS)
Toegang: gratis Organisatie: Landelijke Hogeschool en Universitair Milieuplatform (LHUMP)
Meer info: www.lhump.nl
De WijDe Wereldmarkt is bedoeld om HBO en WO studenten te informeren over de mogelijkheden van stages, uitwisselingen, onderzoeken, banen en vakanties die gericht zijn op - of op zijn minst rekening houden met - duurzame ontwikkeling. De WijDe Wereldmarkt is feitelijk een 'duurzame' bedrijvendag. Zo'n 30 organisaties zullen zich er presenteren.
Een belangrijke plaats op de WijDe Wereld markt is ingeruimd voor organisaties die buitenlandse stages en projecten bieden. Steeds meer studenten brengen tenslotte een gedeelte van hun studietijd in het buitenland door. Dit wordt ook door de onderwijsinstellingen aangemoedigd.
Vorig jaar bezochten ongeveer 250 studenten de markt. Het LHUMP organiseert de WijDe Wereldmarkt dit jaar voor de derde keer. Het LHUMP is dé netwerkorganisatie van studenten die zich inzetten voor duurzame ontwikkeling. Zij organiseert de markt vanuit haar doelstelling: duurzame ontwikkeling integreren in het hoger onderwijs.

_____