Provincie Overijssel

Werkbezoeken statencommissies

Op 27 april gaat de commissie Zorg en Cultuur op bezoek bij de huisartsenpost Salland in Deventer en de Walnotenhof in Bathmen. Aansluitend wordt een bezoek gebracht aan revalidatiecentrum Het Roessingh in Enschede. Tijdens deze bezoeken staat het thema zorg en ICT centraal.

De commissie Ruimte en Groen komt op woensdag 27 april om 9.30 uur in het provinciehuis bijeen om zich te laten bijpraten over het project IJsseldelta. Er wordt een presentatie over Investeringsbudget Landelijk Gebied gehouden waarbij de commissie informatie krijgt over de nieuwe werkwijze en het financieringssysteem.

In de namiddag van de 27^e is de commissie Verkeer, milieu en water in Hengelo te gast bij het Overijssels Platform Verkeer en Vervoer. De commissie zal bij die gelegenheid worden voorgelicht over het Ongehinderd Logistiek Systeem.

Op 11 mei staat een gezamenlijk werkbezoek over ruimtelijke kwaliteit op het programma. De commissies Ruimte en groen, Verkeer, milieu en water, en Zorg en cultuur gaan hier naar toe. 's Middags brengt de commissie Zorg en cultuur een bezoek aan het museum de Fundatie in Zwolle.

Het werkbezoek van de statencommissie Economie en bestuur op 11 mei staat in het teken van het Meerjarig Economisch Uitvoeringsprogramma. In de ochtend wordt er gesproken over 'voortijdige schoolverlaters'. 's Middags brengt de commissie een bezoek aan het bedrijventerrein Twentekanaal in Hengelo en het Telematica Instituut in het kader van innovatie. Het bezoek wordt afgesloten met een digitale stadswandeling.

Nieuwsredactie@prv-overijssel.nl

© 2005 Provincie Overijssel