Gemeente Haarlem


22 april 2005

Gemeente Haarlem, het college van burgemeester en wethouders

Persuitnodiging


UITNODIGING AAN DE PERS


Omwonenden bezoeken nieuw Mondiaal Centrum Haarlem


Het Mondiaal Centrum Haarlem verhuist over enkele weken naar hun nieuwe onderkomen aan de Lange Herenvest 122. Woensdag 27 april krijgen omwonenden van wethouder Ruud Grondel een informele rondleiding door het gerenoveerde pand.


In 2003 en 2004 zijn inspraakavonden met de buurt georganiseerd en een groot deel van de opmerkingen van omwonenden zijn meegenomen in de verbouwing van het pand aan de Lange Herenverst. Zo is er bijvoorbeeld een inpandige fietsenstalling gerealiseerd en is er gekozen voor goede geluidsisolatie van het gehele pand, inclusief de daken. Ook is de grote zaal inpandig geïsoleerd en heeft geen deuren naar buiten. Door deze maatregelen wordt mogelijke geluidsoverlast tot een minimum beperkt.

Mede namens het Mondiaal Centrum Haarlem nodig ik u uit voor het "open huis" voor de buurt op woensdag 27 april a.s. vanaf 17.30 uur.
Tijdens de bezichtiging zijn medewerkers van het Mondiaal Centrum en de afdeling Vastgoed aanwezig om, waar nodig, nadere toelichting te geven op de verbouwing en het beoogde gebruik van het pand.

Wilt u zo vriendelijk zijn te laten weten of u aanwezig zult zijn:
Lotte van Hees
Communicatieadviseur Stedelijke Ontwikkeling

Tel: 023 511 35 79 of email: l.hees@haarlem.nl


sector Stedelijke Ontwikkeling
Lotte van Hees, communicatieadviseur
023-5113579
l.hees@haarlem.nl

---- --