UITGEVERIJ JOHNI MEDIA

22 april 2005,

Jongste uitgever (19) erotiekbranche lanceert Lust

Big Brother Tara onthult uniek erotisch blad

Nederland is vanaf eind april met Lust een nieuw softerotisch blad rijker. Alles wat hem en haar interesseert staat in dit magazine, dat wordt uitgegeven door de jongste uitgever (19) in de erotiekbranche. Het blad wordt 27 april in Tropicana in Rotterdam onthuld door Tara, die eerder in de Playboy stond en ook bekend is van Big Brother. Zij siert de eerste cover van het nieuwe lijfblad voor hem en haar, dat alles gaat bieden op het gebied van lust wat je in het leven tegenkomt.
Naast veel foto's van vrouwen wil het nieuwe magazine Lust de lezer op zijn wenken bedienen met interviews, artikelen, uitgaanstips, humor en gadgets. Heel belangrijk aan het softerotische blad is het bieden van partyverslagen en veel foto's daarvan. 'Erotisch uitgaan is in en mensen willen in een magazine over het feest lezen en foto's zien, waar ze zijn geweest. Een dergelijk uniek blad voor zowel mannen als vrouwen is er nu niet op de markt', zegt de Rotterdammer Joey Medendorp, die met zijn 19 jaar in één klap de jongste uitgever in de erotiekbranche is in Nederland.
De introductie van Lust -lekker, uitdagend, sexy, trendy- zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Niet alleen is de bekende Tara, die ook in de Playboy stond aanwezig, maar ook is de enige stretched Hummer H2 die ons land kent te bewonderen. Die verlengde auto van negen meter is een voorbeeld van wat Lust de lezer wil bieden en is een droom voor iedere man.
Ook heeft Lust magazine een groot aantal bekende Nederlanders uitgenodigd voor de receptie. 'Uiteraard zijn er ook mooie promotiemeiden aanwezig. Ook dat is wat onze doelgroep boeit', zegt Medendorp.
Het nieuwe softerotische magazine komt onder meer te liggen in supermarkten, boekhandels, kiosken, bij benzinestations, alle filialen van Christine le Duc en bij seksshops en bestaat standaard uit honderd full color pagina's. 'Wij zijn er van overtuigd dat Lust het lijfblad van mannen en vrouwen gaat worden', zegt Medendorp. Lust verschijnt twaalf keer per jaar . 'Wie meer wil weten, kan me bellen. Ook sta ik de pers graag uitgebreid te woord bij de introductie.' Bij de onthulling is er niet alleen champagne, maar zijn er ook zeer luxe Chinese en Japanse hapjes. De receptie begint om 18.00 uur in Tropicana aan de Maasboulevard in Rotterdam en duurt tot 22.00 uur.

NB.