Gemeente Soest

Opening

Datum: 26/04/2005

Opening tentoonstelling over speelruimteplan

Met een speciale tentoonstelling wordt het nieuwe speelruimteplan van de gemeente Soest gepresenteerd. Wethouder Witte opent deze de tentoonstelling in de hal van het gemeentehuis op wensdag 27 april om 18.45 uur.

Alle inwoners van Soest die hebben meegedaan aan de ontwikkeling van het speelruimteplan zijn persoonlijk uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de opening van de tentoonstelling.

Na de opening staat vanaf 19.00 uur een bijeenkomst gepland, waarop ook niet speciaal genodigden welkom zijn. De gemeente wil alle inwoners van Soest en Soesterberg graag de gelegenheid geven vragen te stellen over het nieuwe speelruimteplan.

Het speelruimteplan is tot stand gekomen samen met een groot aantal inwoners van Soest. Zo is er in 2004 een zogenoemd KinderKlankBord gehouden voor leerlingen van basisscholen in de gemeente dat bestond uit een enquête en het maken van een tekening en een rondwandeling. Via onder meer het jeugdwelzijnswerk en wijkbeheerteams is verdere informatie ingewonnen. Ook zijn alle brieven en verzoeken over spelen die de twee voorgaande jaren zijn binnengekomen bij de gemeente betrokken bij het opstellen van het plan. Op deze manier is een goed beeld ontstaan van de manier waarop de kinderen de buurt gebruiken en beleven.

De tentoonstelling over het speelruimteplan is tot 27 mei, tijdens kantooruren, te zien in de hal van het gemeentehuis.

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer