Utrecht stad 10.15 uur

Utrecht 27-04-2005 - Nieuwberichten berichten Utrecht stad

Aantreffen hennep

UTRECHT- Op dinsdag werd na binnengekomen informatie een hennepplantage aangetroffen in een woning aan de Amsterdamsestraatweg. In totaal werden 362 planten aangetroffen in een ruimte welke als kwekerij was ingericht. Naar de eigenaar van het pand zal een onderzoek worden ingesteld.

Dom dom dom

UTRECHT- Op woensdagochtend werd een vervelende man aangehouden. Omstreeks 06.15 uur kwam een 25-jarige man uit Utrecht aan het politiebureau om zijn beklag te doen op de Spoorwegpolitie. De man was erg onredelijk en wilde een agent zelfs schoppen. De man werd het bureau uitgezet maar stak toen zijn middelvinger op. De man werd hierop aangehouden en hij bleek ook nog voor 7 dagen gevangenisstraf tegoed te hebben en werd ingesloten.

Rijden onder invloed

UTRECHT- Op de Waterlinieweg werd woensdagochtend een automobilist gecontroleerd. De 38-jarige man uit Houten blies op het politiebureau 510 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Autobrand

UTRECHT- Op woensdagochtend ontstond er brand in een auto. Omstreeks 02.20 uur kreeg de politie de melding dat er een auto in brand stond die stond geparkeerd op het Vechtplantsoen. De brandweer bluste de brand. Het vermoeden bestaat dat de brand is aangestoken en de politie heeft de zaak in onderzoek. Getuigen worden verzocht te bellen naar 0900-8844, district Utrecht noord.

Lastige jeugd

UTRECHT- Op dinsdagavond werden bekeuringen uitgeschreven voor vervelend gedrag van jongeren. Agenten hielden toezicht op jongeren die overlast veroorzaakten. Op de Kinkerstraat stonden 5 jongeren die overlast veroorzaakten. Zij kregen hiervoor allen een bekeuring. De politie zal blijven controleren op overlast gevende hanggroepen.

Spijt?
UTRECHT- Op vrijdagavond 15 april werd er ingebroken in een woning aan de Rijksstraatweg. De gehele woning werd doorzocht en er werden onder andere dure sieraden gestolen. Om zaterdagavond 23 april hoorde de bewoner een auto de oprit oprijden. Hij ging kijken en zag dat er een enveloppe was achtergelaten. Hierin zaten nagenoeg alle dure sieraden in die eerder gestolen waren. De bewoner was zeer blij dat deze sieraden terug waren omdat deze van grote emotionele waarde waren voor hem.