AutoRai

Win de SEAT Altea van Bea

(27-4-2005)
SEAT geeft deze week samen met Radio 538 maar liefst twee SEAT Alteaâs weg. Er zijn twee manieren om zoân âAltea van Beaâ in de wacht te slepen: de eerste is bellen naar de Radio 538-studio zodra Koningin Beatrix voorbijkomt in een van de radioprogrammaâs. Daarnaast is er op Koninginnedag een âsms en win de Altea-actieâ tijdens het Radio 538 Koninginnedagfeest op het Museumplein in Amsterdam. Deze week kunnen Radio 538-luisteraars âEen koninklijk leven voor evenâ winnen. De prijswinnaar wordt twee weken als een vorst behandeld en gaat voorzien van een staatstoelage zelfs op âstaatsbezoekâ naar Hawaï. Bij terugkeer in Nederland mag de gelukkige winnaar zijn koninklijke levensstijl voortzetten met een gloednieuwe SEAT Altea ter waarde van 25.000,- euro. De winnaar van de actie wordt op aankomende vrijdag 29 april bekendgemaakt.

Vorstelijke MSV op het Museumplein
Radio 538 organiseert dit jaar voor de vijfde keer op rij het allergrootste Koninginnedagfeest, met zoân 300.000 bezoekers, van Nederland op het Museumplein in Amsterdam. De artiesten die het podium betreden zijn onder andere Kane, Ali B, Bløf, Di-rect, Ferry Corsten, Lasgo, Lange Frans en Baas B, Special D, Elize en Marco V.

Verder wordt er de grote âsms en win de Altea-actieâ georganiseerd, waarbij de tweede Altea te winnen is. Uiteraard maakt de MSV, met zijn vorstelijke ruimteaanbod en privacy-glas voor maximale discretie, die dag ook zelf zijn opwachting op het Museumplein. Daar is ook de nieuwe Altea-commercial op âbig screensâ te zien â een primeur, want deze spot komt pas vanaf maandag 9 mei aanstaande op tv.