Gemeente Coevorden

Adres gemeente coevorden: postbus 2 7740 AA Coevorden Tel (0524) 59 85 98 Fax (0524) 59 85 55 info@coevorden.nl

Mooiste plekje van de gemeente Coevorden!

Dat de gemeente Coevorden, ongelooflijk veel mooie plekjes heeft wist u natuurlijk allang. Vincent van Gogh schreef in 1883 in een brief aan zijn broer Theo al: "het is hier machtig mooi". Omdat de vele mooie plekjes van de gemeente Coevorden meer aandacht verdienen, is er nu de verkiezing van `Het Mooiste plekje van de gemeente Coevorden'.

logo verkiezing mooiste plek Een aantal organisaties, waaronder de gemeente, Stichting Promotie Coevorden, VVV Coevorden, Samenwerkingsverband de Zeven Molens, VVV Drenthe Plus en Marketing Drenthe Plus hebben de handen ineengeslagen om de verkiezing van `Het Mooiste plekje van de gemeente Coevorden' mogelijk te maken.

Doe mee en win!

Om het échte mooiste plekje van de gemeente Coevorden te kiezen, roepen wij u op om ook mee te doen. Als u meedoet, maakt u bovendien kans op een spectaculaire ballonvaart boven onze prachtige gemeente. In Coevorden Huis-aan-Huis van 27 april staat een advertentie met een bon voor deelname.

U kunt ook meedoen door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld hieronder duidelijk uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer en geef aan wat volgens u het `Mooiste plekje van de gemeente Coevorden' is. U dingt dan automatisch mee, naar de unieke ballonvaart boven onze gemeente.