KNWV

Nieuwsbericht Surfen

26-4-2005

Mei, kennismakingsmaand windsurfen

In mei kan iedereen kennis maken met het windsurfen. Bij tien
verenigingen door het hele land is het mogelijk te windsurfen. Daarbij maakt iedereen die deelneemt en op het board stapt ook nog eens de kans om mooie prijzen te winnen! Een complete Starboard/gaastra windsurfset wordt er verloot en op elke vereniging maakt men kans op een Neil Pryde surfpak en trapeze!

De windsurfsport mag zich verheugen in een groeiende belangstelling. Het materiaal wordt steeds toegankelijker, lichter en makkelijker te vervoeren. Met de huidige generatie windsurfmaterialen is het voor iedereen mogelijk geworden om met één dag les al te planeren en daarmee de snelheidsbelevenis van het windsurfen te ervaren.

Het aantal activiteiten in de windsurfsport neemt ook weer toe. Er komen steeds meer wedstrijden en leuke fun evenementen. Het
speedsurfen, zeker in combinatie met GPS meting, heeft een zeer grote aantrekkingskracht op de windsurfers. Het is natuurlijk ontzettend leuk om direct te kunnen zien welke topsnelheid je gehaald hebt. Ook het freesyte surfen is weer helemaal in. Lekker trucken op het water! De komst van een nieuw Olympisch board, de Neil Pryde RSX, geeft de windsurfsport een impuls.

Het Watersportverbond springt in op deze groeiende belangstelling voor het windsurfen door een ieder die graag wil windsurfen die
mogelijkheid te bieden. Samen met tien verenigingen organiseert het Watersportverbond daarom de Mei maand Surfmaand! De vereniging heeft de beste instructeurs en prima lesmateriaal klaarliggen om
geïnteresseerden een leuke windsurfles te geven. Zo leert men het windsurfen kennen èn de surfvereniging, waar de surf lifestyle zo goed tot zijn recht komt.

Op de website staat alle informatie over de Mei maand Surfmaand. Klik op surfen/windsurfen/ik wil surfen dan vind je de data en locaties.

Windsurfing: Fun for everyone

Internetadres: www.watersportverbond.nl