Gemeente Purmerend

Woonmanifestatie Purmerend Weidevenne

Eind juni, begin juli start de verkoop van de eerste van ongeveer honderd koopwoningen in het laatste kwadrant van Purmerend Weidevenne, kwadrant Europa. De verkoop van de woningen gebeurt via een woonmanifestatie in het stadhuis. De makelaars en projectontwikkelaars presenteren daar de woningen. Iedereen die bij de gemeente staat ingeschreven voor een nieuwbouwkoopwoning ontvangt daarvoor in juni een uitnodiging.

Wie in aanmerking wil komen voor een nieuwbouwkoopwoning in Purmerend moet bij de gemeente ingeschreven zijn als woningzoekende. Als de verkoop van nieuwbouwkoopwoningen start, ontvangt iedere ingeschrevene een uitnodiging om de woonmanifestatie op een bepaald uur te bezoeken. Bij de uitnodiging zit een 'persoonlijk' voorkeursformulier waarop - na bezoek aan de woonmanifestatie - de voorkeur(en) kenbaar zijn te maken. De gemeente wijst de woning toe aan degene die het hoogst (en dus het langst) op de wachtlijst staat.

Voor nadere informatie over inschrijven voor een nieuwbouwkoopwoning en/of voor een inschrijfformulier kunt u terecht bij de Centrale Balie Publieksvoorlichting in de hal van het stadhuis. Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 08.00 uur tot 12.00 uur, telefoon 452 911.