Politie Limburg-Noord

Politie arresteert 4 winkeldieven

Datum: 27-04-2005
Tijd bericht: 14:08
Plaats: Limburg-Noord
De politie heeft de afgelopen week in Midden-Limburg totaal 4 personen aangehouden voor winkeldiefstal. In alle gevallen werd de verdachte aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt. De diefstallen vonden plaats in Roermond (3) en Weert.

District Roermond
Een 44-jarige Venlonaar werd betrapt op diefstal van mandarijnen in een winkel op de Kloosterwandplein in Roermond. Hij bleek een veelpleger te zijn en werd in verzekering gesteld op last van de officier van justitie.

Een 86-jarige inwoner van Maasbracht werd betrapt in een winkel op de Hamstraat in Roermond toen hij 2 onderbroeken wilde ontvreemden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau en kreeg na overleg met justitie een boete van 150 euro opgelegd. Dat vond de man teveel en hij vroeg de zaak te laten voorkomen voor de rechter.

Een 24-jarige man uit Susteren werd aangehouden na een winkeldiefstal te hebben gepleegd op het Stationsplein in Roermond. Bij zijn fouillering troffen de agenten tevens een kleine hoeveelheid amfetamine aan welke in beslag werd genomen.

District Weert
Een 35-jarige Roermondenaar werd in Weert op de Dries aangehouden voor winkekldiefstal nadat hij vlees en bier had gestolen.