Gemeente Waterland


Sinds kort zijn de huisartsenpost en spoedeisende hulp in het Waterlandziekenhuis samengevoegd tot 'Spoedpost Waterland'. Dit betekent dat u bij acute gezondheidsklachten in het weekend, avond en nacht altijd de Spoedpost Waterland kunt bellen. U krijgt dan snel een deskundig antwoord en advies. Lange wachttijden bij de huisartsenpost of bij de spoedeisende hulp moeten hierdoor tot het verleden behoren.

Spoedpost Waterland is een samenwerkingsverband tussen de huisartsen in de regio Waterland en het Waterlandziekenhuis. In de spoedpost zijn in de avond-, nacht- en weekenduren huisartsen èn de medewerkers van de spoedeisende hulp aanwezig, die u op vakkundige wijze te woord staan en medisch behandelen.

U kunt buiten kantooruren bellen met 0299 - 31 32 33 voor acute medische hulp, die niet kan wachten tot uw eigen huisarts of zijn vervanger weer aanwezig is. Aan de hand van een aantal vragen krijgt u deskundig advies, een afspraak voor directe behandeling op de spoedpost of komt een huisarts op bezoek.Bij ernstige aandoeningen of letsels kunt u direct naar de spoedpost komen. De spoedpost bevindt zich aan de voorzijde van het Waterlandziekenhuis, naast de hoofdingang aan de Waterlandlaan 250.