Gemeente Heerhugowaard


Ruiming graven aan Krusemanlaan

De gemeente gaat een aantal algemene graven en eigen graven ruimen op de algemene begraafplaats aan de Krusemanlaan te Heerhugowaard.

Kerkhof

De gemeente gaat een aantal algemene graven en eigen graven ruimen op de algemene begraafplaats aan de Krusemanlaan te Heerhugowaard. Het gaat om algemene graven, waarvan de termijn van tien jaar grafrust is verstreken, en eigen graven, waarbij nabestaanden het grafrecht niet meer willen verlengen.

De stoffelijke resten uit een aantal algemene graven worden op verzoek van nabestaanden gecremeerd of herbegraven in zogenoemde eigen graven. In de wachtruimte op de begraafplaats hangt een plattegrond waarop de te ruimen graven zijn aangegeven.

Een aantal belanghebbenden is nog onbekend. Zij staan vermeld in onderstaand overzicht. Dit document kan worden geopend met behulp van Acrobat Reader. Meer informatie over dit programma staat onder Help.

Overzicht onbekende belanghebbenden
Overzicht onbekende belanghebbenden

Wanneer
De ruimingswerkzaamheden starten in juni 2005 en zullen ongeveer vier weken duren. In verband met deze werkzaamheden worden op werkdagen van
1 juni tot en met 30 juni 2005 delen van de algemene begraafplaats afgezet. Deze gedeelten zijn die dagen niet toegankelijk voor bezoekers.

Meer informatie
Voor inlichtingen kan contact worden opgenomen met de administratief beheerder, Herman Best via tel. 072-5761319 (maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.00 uur).

27-4-2005