2e persbericht van 27 april 2005

Eindhoven 27-04-2005 - Berichten uit regio

Eindhoven: Veertienjarige automobilist rijdt woning binnen

Een veertienjarige jongen uit Eindhoven is woensdagmorgen rond 9.00 uur met de auto van zijn moeder achteruit een woning aan de Sallustiuslaan binnen gereden. De jongen mocht van zijn moeder de auto starten en hem een stukje achteruit zetten. Doordat de jongen op het gaspedaal drukte in plaats van op de rem reed de auto achteruit de woning in. Moeder stond tussen het openstaande autoportier en de bestuurder en probeerde de auto tegen te houden. Dat lukte niet en ze kwam ten val. Zij moest in het ziekenhuis behandeld worden. De pui van de woning is kapot en ook een deel van de huisraad is vernield. Het was niet hun eigen woning.

Best: Man aangehouden voor huiselijk geweld

Woensdagmiddag om 15.10 uur is in zijn woning in Best een 29-jarige man aangehouden. De man had in de woning zijn 23-jarige vriendin, met wie hij samenwoont, mishandeld. Hij had haar geslagen en bij de keel gegrepen. De vriendin vluchtte de woning uit en belde de politie.

Heeze: Bestelauto gestolen

Vanaf De Ambachten is in de nacht van dinsdag op woensdag een rode Mercedes 308D met het kenteken 32-VB-VS weggenomen. De bestelauto was aan de achterkant uitgerust met een automatische laadklep.

Milheeze: Verkeersongeval

Een vrouw van 36 uit Beuningen en haar twee jaar oude kind zijn woensdag rond 11.10 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Kaak. De vrouw raakte met haar auto door nog onverklaarbare wijze van de weg en botste tegen een boom. De vrouw is met diverse botbreuken opgenomen in een ziekenhuis. Het kind raakte ernstig gewond en is met een traumaheli naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De wegen de Kaak en Stippelberg werden door de politie ongeveer twee uur afgesloten voor het verkeer.

Veldhoven: Radarsnelheidscontrole

Op de Provincialeweg is woensdag tussen 9.15 en 11.30 uur een radarsnelheidscontrole gehouden. Van de 944 passanten reden er 49 te hard. De snelste reed 84 km/u. 50 mag.