Martinair


Geachte heer, mevrouw,

Martinair presenteert op woensdag 27 april 2005 de jaarcijfers 2004 aan de pers. Dit jaar is de bijeenkomst in het World Trade Centre op Schiphol. In de A-toren (de eerste toren vanaf Schiphol Plaza gezien) kunt u naar de Londonzaal van het Confio Business & Conference Centre. De aanvang van deze persconferentie is 11.00 uur, aansluitend wordt een lunch aangeboden. Namens de directie van Martinair zijn President Directeur Arie Verberk en Financieel Directeur Rob de Fluiter Balledux aanwezig.

Hierbij nodigen wij u uit voor deze bijeenkomst. Gaarne vernemen we uiterlijk maandag 25 april a.s., onder vermelding van naam en medium, of u daadwerkelijk aanwezig zult zijn. U kunt zich per e-mail aanmelden op corpcom@nl.martinair.com. Wanneer u met de auto komt, kunt u parkeren in de parkeergarage bij het WTC. Na afloop ontvangt u van ons een uitrijkaart.

Als bijlage treft u de routebeschrijving aan naar het World Trade Centre, Schipholboulevard 127, 1118 BG Schiphol-Centrum.

Wij hopen u op 27 april a.s. te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
MARTINAIR

Erik van Doeselaar
Corporate Communication

(See attached file: route_groot.jpg)

ROUTE

Schiphol Airport ligt direct aan de A4 (Amsterdam - Den-Haag - Rotterdam). Vanaf de afslag Schiphol-Centrum leiden de borden (Hilton/WTC) u direct naar de hoofdingang van het WTC.

Naast de hoofdingang is ook de ingang van de ruime parkeergarage.

zie www.wtcschiphol.nl