Gemeente 's-Hertogenbosch

21-04-2005

Hoogste punt bereikt nieuwbouw Brede Bossche School Haren Donk Reit

Dat moet gevierd worden!

Op woensdag 27 april 2005 vindt de feestelijke bijeenkomst plaats van de viering van het hoogste punt van de nieuwbouw van de Brede Bossche School Haren, Donk en Reit (locatie: parkeerplaats bij het terrein van de nieuwbouw aan de Ploossche Hof). Naast wethouder Jetty Eugster zijn de gebruikers - die in de Haren, Donk en Reit een ruimte in het nieuwe gebouw betrekken - aanwezig. Ook alle kinderen die straks in het gebouw komen, zijn erbij. De bijeenkomst start om 11.00 uur voor de kinderen en buurtbewoners en duurt tot ongeveer 12.00 uur.

Programma voor àlle leeftijden
De bijeenkomst is ook bedoeld voor toekomstige gebruikers, zoals kinderen, beroepskrachten, ouders, vrijwilligers en andere wijkbewoners van Haren, Donk en Reit. De ochtend heeft een programma, dat geschikt is voor àlle leeftijden. Er vindt een bijzondere act plaats. Het aannemersbedrijf en de onderaannemers hebben per gebruiker een aantal cadeautjes ter beschikking gesteld. Rond 11.45 uur ruimte voor buurtbewoners om vragen te stellen aan de aannemer, de architect en de gemeente.

Bruisend hart
Het doel van de BBS Haren, Donk en Reit is hier een bruisend hart van de wijk te maken. De oplevering staat gepland voor december 2005 waarna in januari 2006 de verhuizing plaatsvindt. Gebruikers met eigen ruimten zijn: basisscholen De Haren en De Eenhoorn, Kinderdagverblijf Duimelot, BSO, Peuterspeelzalen Dolfijntje en Darteldonk, Klup Up (0-4 jaar), OKC Op Dreef en de Wijkwinkel. De multifunctionele ruimten zijn: jongerenruimte, activiteitenruimten, theater, sportzaal, ICT-lokaal, bibliotheek/speel-O-theek, speellokaal, cursusruimte en handvaardigheidruimte.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst of wilt u zich aanmelden? Dan kunt u contact opnemen met Christa van Bakel, School voor de Toekomst, tel. (073) 620 02 00 óf mail christavanbakel@digidact.nl. Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij Henny Wibbelink van de afdeling Jeugd en Onderwijs, tel. (073) 615 90 85.