Stadsdeel Bos en Lommer


Nieuwe ondergrondse containers voor huisvuil en wijziging regels Erasmusparkbuurt 21 april 2005

Op dinsdag 26 april 2005 vanaf 17:00 uur kunnen bewoners van de Erasmusparkbuurt de nieuwe ondergrondse containers voor het huisvuil gebruiken. Hiermee gaat ook de nieuwe regelgeving in.

Nieuwe regelgeving huishoudelijk afval

Het grofvuil wordt vanaf dat moment alleen op woensdag opgehaald. Op dinsdagavond van 20:00 uur tot woensdagochtend 8:00 uur kan grofvuil worden aangeboden op de stoep voor de woning, aan de kant van de weg. Op andere dagen is het niet toegestaan grofvuil aan te bieden, het kan dan een boete opleveren.

Uitzondering

Bewoners aan de Joos Banckersweg kunnen nog geen gebruik maken van ondergrondse bakken. Zij kunnen hun afval kwijt in de oude bovengrondse bakken. De nieuwe regels voor grofvuil gelden wel al voor uw straat. Door de herprofilering van deze straat is de voorlopige planning dat de bakken in september van dit jaar geplaatst zullen worden. Het stadsdeel informeert de bewoners van de Joos Banckersweg tijdig wanneer de bakken zullen worden geplaatst.

Inloop voor al uw vragen over afval * maandag 25 april 2005 * 16:00-17:00 en 19:00-21:00 uur * in de grote hal van de Tijl Uilenspiegelschool * Tijl Uilenspiegelstraat 11

Informatie

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met het Meldpunt Openbare Ruimte, tel. (020) 4499 044 of mailen naar: mor@bosenlommer.amsterdam.nl