Gemeente Giessenlande

Zie ook de reactie op dit bericht van Internetgemeentegids.com


Misleidende advertentieverkoop Internetgemeentegids.com

Misleidende advertentieverkoop

De internetsite www.Internetgemeentegids.com benadert Giessenlandse bedrijven voor het plaatsen van advertenties op deze site. De advertentieverkoper suggereert dat het voor de gemeentegids Giessenlanden is. De indruk wordt gewekt dat er afspraken met de gemeente Giessenlanden zijn. Dit is absoluut niet het geval. Wij wijzen Giessenlandse bedrijven er nadrukkelijk op dat deze site een geheel onafhankelijk en commercieel initiatief is. De gemeente Giessenlanden heeft geen enkel belang, verbintenis of afspraak met het bedrijf achter de site.

Het bedrijf probeert op een overrompelende wijze adverteerders te krijgen. Reden voor ons om u hiervoor te waarschuwen.

Nieuwe gemeentegids
Jaarlijks maken wij een nieuwe gemeentegids. We werken samen met het bedrijf FMR-producties. Giessenlanden is onlangs gestart met de productie van een nieuwe gids die in augustus uitkomt. De advertentieverkoop voor deze gids start over een week. De advertentieverkoper van FMR-producties is in het bezit van een aanbevelingsbrief van de gemeente Giessenlanden. U kunt hier altijd naar vragen.

Voor meer informatie of bij twijfel over advertentieverkopers kunt u bellen of mailen met Inge Schopenhouer 0183-583803/ i.schopenhouer@giessenlanden.nl