Politie Zeeland


---


Z-2308-2005 Automobiliste belandt in sloot

Op de N252 in Sluiskil is woensdagmiddag een 19-jarige automobiliste uit Antwerpen in de sloot beland.
De vrouw verloor de macht over het stuur waarna haar auto in een sloot tot stilstand kwam. De bestuurster kwam met de schrik vrij, haar auto is total loss. Omdat de vrouw met een voorlopig rijbewijs reed en dus geen geldig rijbewijs heeft, kreeg ze een boete van 210 euro.


W-2309-2005 Kop/staartbotsing in Vlissingen

Bij een kop/staartbotsing in Vlissingen raakten woensdagmiddag rond 15.00 uur twee personenauto's zwaar beschadigd.
Ter hoogte van de verkeerslichten met de Sloeweg moest een 33-jarige automobilist uit Roosendaal stoppen en in file wachten voor het rode verkeerslicht. Toen het licht weer op groen sprong, trokken de wachtende auto's op. Een achterop komende 22-jarige automobiliste uit Middelburg dacht dat zij aan kon sluiten op de file maar schatte hierbij de snelheid verkeerd in waarna ze achter op de auto van de 33-jarige man uit Roosendaal reed. Er raakten bij de aanrijding niemand gewond.


O-2310-2005 Inbraak in boten

In de haven van Zonnemaire is tussen dinsdagmiddag 16.30 uur en woensdag 08.30 uur ingebroken in twee boten.
Nadat de toegang tot beide boten was geforceerd, werden diverse goederen weggenomen waaronder waadpakken, laarzen en een klein geldbedrag. Het schadebedrag is onbekend.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.