Politie Zeeland


---


O-2314-2005 Diefstal uit horecagelegenheid

Tussen maandagochtend 10.00 uur en maandagmiddag 15.30 uur is er ingebroken in een horecagelegenheid aan de Zoom in Renesse.
Uit het pand is geluidsapparatuur met een totale waarde van enkele duizenden euro's weggenomen.
De toegang tot het pand werd geforceerd; het totale schadebedrag is nog onbekend.


W-2315-2005 Aanrijding in Koudekerke

Woensdagmiddag rond 15.35 uur vond er op de Middelburgsestraat in Koudekerke een aanrijding plaats tussen een tractor en drie fietsers.
De 58-jarige bestuurder van de tractor uit de gemeente Veere reed met zijn landbouwtractor over de ventweg naast de Middelburgsestraat. Hij kwam vanuit de richting van de Groeneweg.
Vanuit tegengestelde richting kwam een groepje Belgische fietsers. Na een scherpe bocht kwamen drie van de fietsers, die deel uitmaakten van de groep, in aanraking met de tractor.
Een 15-jarige jongen uit Scherpenheuvel Zichem (B) raakte gewond aan het gezicht en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.
Een tweede fietser, een 15-jarige jongen uit dezelfde plaats, hield aan de aanrijding een pijnlijk been over.
De derde fietser, een 15-jarige jongen uit Diest (B) bleef ongedeerd.


O-2316-2005 Eten zonder betalen

Woensdagmiddag rond 16.05 uur is een 42-jarige man uit Tholen in een horecagelegenheid in Nieuwvliet aangehouden.
De man kon een maaltijd, die hij in de gelegenheid had genuttigd, niet betalen. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.


O-2317-2005 Contole vissers

Woensdagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur vond er op de Brouwersdam in Scharendijke een viscontrole plaats.
In totaal zijn er 7 personen bekeurd voor het vissen zonder vergunning, zonder sportvisakte en het niet kunnen tonen van een legitimatiebewijs.
De controle vond plaats in samenwerking met de KLPD, de Provincie en de AID.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland