Ingezonden persbericht


Persbericht

AllFusion Gen ook voor .NET omgeving

COOLProfs lanceert AllFusion Gen r7 van Computer Associates

Roelofarendsveen, 28 april 2005 - COOLProfs lanceert een nieuwe release van AllFusion Gen in Nederland. Release 7 richt zich op een nieuwe omgeving voor AllFusion Gen, namelijk Microsoft .Net. Deze omgeving wordt volledig native ondersteund.

De kracht van AllFusion Gen, een applicatie-ontwikkelomgeving die organisaties in staat stelt het bouwen en onderhouden van oplossingen te versnellen, ligt in het samenvoegen van verschillende platformen met behulp van geïntegreerde modellen en het moeiteloos kunnen vertalen naar andere doelomgevingen. AllFusion Gen gaat dit jaar het twintigste jaar van zijn bestaan in en is nog steeds up-to-date. Door een continue stroom van nieuwe releases wordt deze tool steeds verder ontwikkeld.

De "metamodel"-wijzigingen van Release 7 maken Gen klaar voor de komende periode. Er is een veelvoud van functionaliteiten aan AllFusion Gen r7 toegevoegd. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om support voor Microsoft .Net, nieuwe Proxy Interfaces, de Web Services Plugin en veranderingen aan de implementatie-toolset.

Applicatieontwikkelaar COOLProfs heeft beta-testen met de nieuwe release gedaan. "Het blijkt een zeer stabiele release te zijn", stelt Eric ten Harkel, algemeen directeur van COOLProfs. "De nieuwe functionaliteiten zijn vooral handig voor organisaties die bijvoorbeeld naar .NET als doel-omgeving over willen stappen. En met het nieuwe build tool wordt de complexiteit van de .NET implementatie volledig van de ontwikkelaar afgeschermd."

Over COOLProfs

COOLProfs is een toonaangevend consultancybureau voor applicatieontwikkeling met behulp van de AllFusion Gen technologie. COOLProfs onderscheidt zich door een grote kennis en ervaring op het gebied van systeemontwikkeling in het algemeen en van AllFusion Gen in het bijzonder. Een aantal medewerkers heeft zelfs vanaf 1986 de gehele evolutie van IEF, Composer, COOL:Gen naar AllFusion Gen actief meegemaakt.Op basis van fixed-price, fixed-date en fixed-quality worden bedrijfskritische informatiesystemen gerealiseerd. COOLProfs gebruikt hiervoor een aanpak die volledig op de zakelijke omgeving is afgestemd en die op de gehele levenscyclus van een informatiesysteem toepasbaar is. COOLProfs is Value Added Reseller voor AllFusion products van Computer Associates en van aanvullende producten als CANAM's Report Composer, GuardIEn en Casedok.Tot de vaste klanten van COOLProfs behoren onder andere ING, Nationale Nederlanden, ABN AMRO, UWV, Delta Lloyd, Fortis Bank, Ministerie van Defensie en het Kadaster.

Kijk ook op www.COOLProfs.com